Holdkamp i abc Aalborg Badminton Arena lørdag den 19. september

I morgen lørdag har vi igen holdkampe i abc Aalborg Badminton arena.

Klokken 11.00

– Danmarksserien, abc Aalborg 3 mod Herning

– 3. Division, abc Aalborg 2 mod Vendsyssel 2

Klokken 15.30 – 1. Division, abc Aalborg mod Aalborg Triton

På baggrund af den stigende coronasmitte i Danmark og med udgangspunkt i Badminton Danmarks retningslinjer og anbefalinger ifm. indendørs badminton har Badmintonklubben abc Aalborg indført visse restriktioner og retningslinjer til dagens holdkampe.

DET ER KUN TILLADT AT KOMME SOM TILSKUERE LØRDAG hvis du/I er pårørende til spillerne, medlemmer af badmintonklubben abc Aalborg eller sponsorer i abc Aalborg. Der bliver oprettet publikumsarealer, hvor tilskuere skal sidde under holdkampen. Det er vigtigt at tilskuerne bliver siddende på deres pladser og ikke rejser sig op unødvendigt. Alle tilskuere SKAL have en plads at sidde på. Vi henviser til at man sætter sig sammen med sin familie eller nærmeste venner og holder afstand til andre personer.

Kantinen har åbent hvor det er muligt at købe kaffe, sodavand og snacks. Hvis I kommer som en familie, så anbefaler vi at det kun er en person fra familien der går i kantinen.

Der er plads til omkring 50-65 tilskuere til formiddagens holdkampe og til eftermiddagens holdkamp i 1. Division er der plads til omkring 90-110 personer. Hvis der ikke er plads i hallen når I ankommer, så må I respektere at I ikke kan se holdkamp i abc Aalborg denne dag. Det er vigtigt at tilskuerne bruger vores hovedindgang tættest ved hovedvejen, så de undgår at støde sammen med spillerne fra de andre klubber.

Vi har sat afskærmninger op hvor det er vigtigt at indikere at her skal man ikke gå.

Vi ved godt at rigtig mange af jer gerne vil se Aalborgs to bedste badmintonhold tørne sammen i et brag af en kamp i 1. Division. Som et plaster på såret, så livestreamer vi hele dagen fra 3 baner på vores Facebookside, Badmintonklubben abc Aalborg. Det eneste I skal gøre er at holde øje med vores opslag på Facebooksiden hvori livestreamingen til alle 3 baner vil være at finde.

vi har taget vores forholdsregler og gør vores bedste for at forebygge og mindske smittespredning af covid-19 mest muligt, så I trygt kan komme i hallen og se badminton i topklasse.

Andet relevant information vil blive forklaret på selve kampdagen.

Jeg håber at I vil nyde at se badminton igen i abc Aalborg hvad enten det er i hallen eller via livestream.

Venlig hilsen

Thorkild Bendsen

SSU Formand, abc Aalborg

Skriv et svar