Holdkamp i abc Aalborg Badminton Arena lørdag den 3. oktober

I morgen lørdag har vi for anden holdrunde i træk holdkampe i abc Aalborg Badminton arena.

Klokken 11.00

  • Danmarksserien, abc Aalborg 3 mod Skødstrup
  • Kredsserien, abc Aalborg 4 mod Sejlflod

Klokken 15.30

  • 1. Division, abc Aalborg mod Højbjerg 2
  • 3. Division, abc Aalborg mod Højbjerg 4

På baggrund af den stigende coronasmitte i Danmark og med udgangspunkt i Badminton Danmarks retningslinjer og anbefalinger ifm. indendørs badminton har Badmintonklubben abc Aalborg indført visse restriktioner og retningslinjer til dagens holdkampe.

DET ER KUN TILLADT AT KOMME SOM TILSKUERE LØRDAG, hvis du/I er pårørende til spillerne, er spiller i badmintonklubben abc Aalborg, sponsor i abc Aalborg eller er frivillig hjælper til dagens opgaver. For at overholde retningslinjerne og restriktionerne har vi desværre kun 40 tilskuerpladser til rådighed under dagens holdkampe. Derfor er der en begrænsning på 1-2 pårørende/familie medlemmer. Det er desuden meget vigtigt at tilskuere møder op inden holdkampenes start dvs. før 11.00 eller før 15.30. Der er opmærket publikumsarealer, hvor tilskuere skal blive siddende under holdkampen. Vi henviser til at man sætter sig sammen med sin familie eller nærmeste venner og holder afstand til andre personer.

Kantinen har ikke åbent for tilskuere hele dagen grundet vi hører indenunder restaurationsbranchen restriktioner og retningslinjer og vi får svært ved at overholde disse.

Hvis der ikke er plads i hallen når I ankommer, så må I respektere at I ikke kan se holdkamp i abc Aalborg denne dag. Det er vigtigt at tilskuerne bruger vores hovedindgang tættest ved hovedvejen, så de undgår at støde sammen med spillerne fra de andre klubber. Vi har sat afskærmninger op, hvor det er vigtigt at indikere at her skal man ikke gå.

Vi vil livestreame hele dagen fra bane 2, 3 og 4 på vores Facebookside/youtube. Det eneste I skal gøre er at holde øje med vores opslag, hvori livestreamingen eller et link dertil vil være at finde.

Vi har taget vores forholdsregler og gør vores bedste for at forebygge og mindske smittespredning af covid-19 mest muligt, så tilskuere, spillere og trænerer trygt kan komme i hallen.

Andet relevant information vil blive forklaret på selve kampdagen.

Jeg håber at I vil nyde at se badminton i abc Aalborg hvad enten det er i hallen eller via livestream

Skriv et svar