abc Aalborg Grand Prix Circuit udskydes til uge 7

abc Aalborg Grand Prix Circuit-turnering skulle have været afholdt den 8.- 10. januar i stadionhallen i Aalborg, men er blevet udskudt til uge 7, den 19.- 21. februar i storhallen i Gigantium.

Det har absolut ikke været en nem beslutning at udskyde turneringen og vi har haft mange overvejelser om vi skulle afholde turneringen den 8.- 10. januar 2021. Årsagen til at vi har valgt at udskyde turneringen er, at vi ikke mener det er forsvarligt, at afholde så stor en turnering med spillere fra alle landets kommuner, når smittetrykket i Danmark er så højt i øjeblikket. Vi er overbeviste om at vi kunne leve op til de anbefalinger og retningslinjer, som er udstukket af sundhedsstyrelsen, kulturministeriet og Badminton Danmark. Men vi vil ikke løbe nogen risiko med spillernes sikkerhed eller sågar vores egne frivillige hjælperes sikkerhed i tilfælde af, der skulle ske et udbrud af Covid-19 under turneringen.

Badmintonklubben abc Aalborg og Badminton Danmark er i stedet nået til enighed om, at abc Aalborg Grand Prix Circuit SEN E skal afvikles i uge 7, den 19.- 21. februar i storhallen i Gigantium. I storhallen i Gigantium kan abc Aalborg tilbyde et professionelt setup med spillemåtter, dommere, Players Lounge, livestream og gode pengepræmier. Banerne bliver opsat på håndboldkampbanen, hvor der omkring kampbanen er plads til 5000 tilskuere. I storhallen er der også mulighed for at spillerne kan varme op på almindelige badmintonbaner. Spillerne kan allerede nu tilmelde dig over Badmintonplayer, hvor de også finder indbydelsen til turneringen. Badmintonklubben abc Aalborg vil gøre sit bedste for efterkomme retningslinjerne og anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen, kulturministeret, Badminton Danmark og Aalborg kommune.

Skriv et svar