Tilmelding til Grand Prix Circuit i Aalborg udskudt

Flere har spurgt til hvorfor de ikke kan tilmelde sig vores Senior Elite Grand Prix Turnering den 19.- 21. februar i Storhallen i Gigantium.

Årsagen til at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at tilmelde sig turneringen er, at Badminton Danmark og DGI badminton den 17. januar har valgt at suspendere individuel konkurrenceaktivitet i en periode. Dette har de gjort med henblik på undgå spildte tilmeldinger og tilbagebetalingsprocedurer.Første mulige tilmeldingsfrist er i øjeblikket sat til 9. februar 2021. Alle vil som minimum have 2 dage til at tilmelde sig, såfremt indendørsidrætten genåbnes for konkurrenceaktiviteter til den tid. Der tages naturligvis forbehold for tidspunktet af myndighedernes udmelding.

Vi vil opdatere information omkring Grand Prix Circuit i Aalborg løbende i forhold til hvad vi får af vide af Badminton Danmark.

Pressemeddelelsen fra Badminton danmark og DGI Badminton kan læses her: https://badminton.dk/…/badminton-danmark-og-dgi…/

Skriv et svar