Om Badmintonklubben abc Aalborg

Badmintonklubben abc Aalborg er en af Aalborgs største badmintonklubber og er hjemmehørende i Mellervanghallen i Aalborg Øst. I sæsonen 2014/2015 er abc Aalborg repræsenteret i 3. division, Jyllandsserien, Serie 1 og Serie 2 i seniorrækkerne og har tre hold repræsenteret i ungdomsrækkerne. I abc Aalborg er der ved udgangen af 2013/2014 19 elite-rækkespillere og en række U11 A-spillere. Klubben er opdelt i tre spilleudvalg, Seniorspilleudvalget (SSU), Ungdomsspilleudvalget (USU) og Motionisspilleudvalget (MSU). I menuen til venstre kan du navigere rundt og se bestyrelsen i abc Aalborg, samt hvilke muligheder der er for, at kontakte de relevante spilleudvalg. Badmintonklubbens historie kan ligeledes læses ved, at klikke ind på siden i menuen.

abc-sangen

I mange år har abc-sangen været slagsangen for Badmintonklubben abc Aalborg. Sangen synges ved holdkampe og festlige lejligheder. Teksten til abc-sangen er således og melodien er "Hollywood Studio Orchestra - Blaze Away". Når abc, de friske fyre, rykker frem med fest og sang, så er de ikke til at styre, når de først har fået ketcherne i gang. Med smash og fighten på vi klemmer, så vor modstander de fornemmer. vi rykker frem med glade stemmer, fordi vi er fra abc Aalborg Herunder kan du høre melodien og se teksten til abc-sangen, så du kan øve dig derhjemme.

Badmintonklubben abc Aalborg | Budumvej 50 | 9220 Aalborg Øst | Reg: 9070, Konto: 1624264343 | Tlf. 41 26 04 68