Om ungdomsafdelingen

Badmintonklubben abc Aalborg har, især på ungdomssiden, gennemgået store forandringer gennem de seneste sæsoner. Disse forandringer har blandt andet medvirket til, at abc Aalborg i dag står som en af de førende ungdomsklubber i Nordjylland.

Konceptet i ungdomsafdelingen er, at der skal være fokus på de elitespillere klubben har, samtidig med at der også er fokus på breddespillerne. Ligeledes skal der være fokus på, at få flere unge badmintonspillere. Netop derfor har abc Aalborg i samarbejde med Badminton Danmark iværksat miniton-konceptet, som er for yngre spillere.

Har du brug for yderligere oplysninger herom, kan du kontakte Ungdomsspilleudvalgets formand, Mette Bøgeskov-Jensen, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Badminton for de små

I samarbejde med Badminton Danmark (tidl. DBF) har abc Aalborg iværksat projektet "Miniton". Miniton er for yngre spillere i alderen 5-12 år. Miniton tager udgangspunkt i leg og sjov, med henblik på at børnene skal lære og udvikle badmintonfærdigheder. Til miniton skal der deltage minimum én forældre eller bedsteforælder pr. spiller.

Er du interesseret i, at høre mere om Miniton kan formanden for Ungdomsafdelingen kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se i træningsplanen, i venstre menu, hvornår der er træning for miniton. Er du/I interesseret i, at prøve denne træning er I velkomne til at dukke op i Mellervanghallen på de angivne tidspunkter.

Badmintonklubben abc Aalborg | Budumvej 50 | 9220 Aalborg Øst | Reg: 9070, Konto: 1624264343 | Tlf. 41 26 04 68