Historien

Begyndelsen

Badmintonklubben abc Aalborg blev stiftet som en sammenslutningsklub i oktober 1958. Det skete da Idrætsforeningen Skjold og Aalborg Badminton Klub fusionerede for at øge konkurrencen mod Triton og for at øge chancen for oprykning til Danmarksturneringen.


Allerede to år efter fusionen kunne klubben fejre sin oprykning til 2. division. Målet om at komme tættere på Triton var dermed allerede opnået. Siden 1960 har klubbens førstehold været placeret på divisions- eller danmarksserie-niveau.Det nye årtusinde


I 2008 indgik klubben et holdfællesskab med Gug Badmintonklub. Formålet med holdfællesskabet var, at ruste ungdoms- såvel som seniordelen i klubberne bedre. Allerede efter én sæson besluttede klubberne dog, at ophævesamarbejdet på ungdomssiden. Aftalen var herefter kun gældende for seniorafdelingen.


Det nye samarbejde betød blandt andet, at der kom flere spillere til udefra. Det betød også, at man efter to sæsoner kunne lade sig fejre som oprykker til 2. division.

I foråret 2012 enedes de to moderklubber, om at ophæve samarbejdet da klubberne havde udviklet sig relativt meget og derfor ønskede at gå nye veje.Det er abc i dag


Badmintonklubben abc Aalborg er i dagen klub i forrygende udvikling.


Klubben er åben for alle der interesserer sig for badminton, og niveauet spænder således fra begyndere til elite-spillere.


Der arbejdes konstant på, at finde det bedste setup for klubben og spillerne. Vi er nemlig klar over, at alting altid kan forbedres en smule.


Og vi vil være bedst!